Home > General > Cyber Monday

Cyber Monday

27/11/2018

Els selectius europeus comencen amb molt bon peu l’última setmana de novembre, coincidint amb el Ciber Monday, dia creat per les empreses per promocionar les compres on line. El vistiplau de l’acord europeu sobre el Brexit, les declaracions del ministre italià Matteo Salvini deixant entreveure una possible modificació dels pressupostos del dèficit italià, més alineades amb la visió de la Comissió Europea per a l’any vinent, han alleujat les tensions que els mercats descomptaven les últimes jornades. Comença la setmana decisiva per a les negociacions que es duran a terme a final d’aquesta setmana a la reunió del G-20 que es durà a terme a l’Argentina, on les últimes compareixences dels màxims mandataris americans i xinesos han estat positives.

Categories: General Tags: