Home > General > A Europa se li ennuega el dinar d’Acció de Gràcies

A Europa se li ennuega el dinar d’Acció de Gràcies

23/11/2018

S’esborra l’optimisme obtingut la jornada de dimecres amb noves caigudes que fan esfumar el rebot que trencava la ratxa baixista dels últims dies. Els selectius europeus tornen als números vermells sense el suport que podia donar el mercat americà, que no va obrir a causa de la festivitat del Dia d’Acció de Gràcies. El selectiu europeu més castigat va ser el FTSE-100 anglès, degut a la pujada de preu de la lliura esterlina i la forta dependència de les empreses que exporten, arran dels possibles avenços en les negociacions del Brexit amb la Unió Europea de cara a la reunió del cap de setmana. Pel que fa al preu del petroli, el barril de Brent se situa prop dels 63 dòlars.

Categories: General Tags: