Home > General > Els mercats europeus posen la primera

Els mercats europeus posen la primera

22/11/2018

Després d’unes jornades de severa correcció als mercats europeus, s’aprecia un petit rebot que deixa entreveure la llum al final del túnel. Malgrat les notícies que arribaven des d’Europa –la Comissió Europea rebutjava l’esborrany sobre els pressupostos de dèficit d’Itàlia i amenaçava amb sancions el país transalpí– i les notícies del Fons Monetari Internacional, que afirmava que Espanya ha de reprendre la consolidació fiscal, accelerar la reducció del deute i prendre mesures per preservar la viabilitat del sistema de pensions, els selectius europeus es van revalorar per sobre del punt percentual. D’altra banda, els mercats americans van obrir replicant els bons resultats de les borses europees.

Categories: General Tags: