Home > General > La setmana del Brexit

La setmana del Brexit

17/11/2018

Dimarts passat els equips negociadors de la Unió Europea i del Regne Unit van anunciar un enteniment respecte al Brexit, a falta d’una aprovació política. Tot i que May, la primera ministra britànica, va anunciar el suport del seu govern, va provocar una cadena de dimissions, entre les quals la del ministre del Brexit i la del seu número dos. Com a conseqüència, els mercats financers van reaccionar de forma negativa, avançant que l’acord no seria aprovat, per la qual cosa seria complicat obtenir-ne un altre abans del març del 2019.  Les principals fonts de desacord han estat els drets dels ciutadans i el moviment de les persones, la jurisdicció del Tribunal de Justícia de la UE i la qüestió irlandesa.

Categories: General Tags: