Home > General > Anglaterra pren el protagonisme a Itàlia

Anglaterra pren el protagonisme a Itàlia

16/11/2018

La jornada d’ahir va començar calmada, ja que semblava que Anglaterra i la Unió Europea havien arribat a un acord tècnic sobre el Brexit i els mercats europeus ho celebraven amb pujades. No obstant això, de cop arribaven males notícies des de Londres, on s’estava produint una cadena de dimissions dins del govern de Theresa May. La més rellevant va ser la de Dominique Raab, ministre del Brexit, i altres quatre membres del govern. La lliura va reaccionar ràpidament perdent un 1,5% del seu valor de cop, i els mercats europeus es tenyien de vermell. Les companyies que més patien eren les més exposades a UK, entre les quals IAG, Banc Sabadell i Banco Santander. Mentrestant, els Estats Units aconseguien mantenir-se plans al tancament dels mercats europeus.

Categories: General Tags: