Home > General > La FED fa trontollar els mercats de renda variable americana

La FED fa trontollar els mercats de renda variable americana

10/11/2018

Els mercats borsaris europeus queien divendres, seguint el camí iniciat per altres mercats internacionals després que la Reserva Federal no apliqués cap canvi en els tipus d’interès, tal com s’esperava el mercat, però deixés entreveure una pujada d’aquests al desembre. A destacar que l’IBEX35 s’ha vist llastrat degut a la devaluació del BBVA després de les afirmacions a Mèxic del futur president que entrarà al govern l’1 de desembre on informava que prohibiria el cobrament d’algunes comissions als bancs situats a Mèxic. A l’altra banda de l’Atlàntic els mercats de Wall Street obrien en vermell degut a la davallada d’interès per als actius amb risc. Aquest fet promovia l’enfortiment del dòlar en contra de l’euro i situava el tipus de canvia a l’1,13.

Categories: General Tags: