Home > General > A l’expectativa de noves notícies a la FED

A l’expectativa de noves notícies a la FED

09/11/2018

L’informe presentat per la Comissió Europea sobre les previsions macroeconòmiques d’Espanya, avisa d’un desviament del dèficit públic de 3.800 milions d’euros pel respecte al qual es va comprometre el govern, i en 10.000 milions respecte a l’objectiu establert per la Unió Europea. A més, preveu una desacceleració econòmica de cara al 2020, on tan sols auguren un creixement del 2%. Pel que fa als selectius europeus, s’aprecia una petita devaluació en general, en espera de les notícies que puguin sorgir de la reunió de la Reserva Federal als Estats Units. A destacar que l’IBEX35 s’ha mantingut pla, mantenint els guanys que es van produir en la jornada anterior.

Categories: General Tags: