Home > General > Onada de bones notícies per als mercats borsaris

Onada de bones notícies per als mercats borsaris

08/11/2018

La decisió del Tribunal Superior de Justícia a Espanya, recolzant la banca en aquest cas, reafirmant que qui ha de pagar els AJD de les hipoteques són els clients, ha col·laborat a espitjar l’IBEX35 cap a revaloracions notòries al voltant del 2% tot deixant enrere els 9.000 punts. Els mercats havien descomptat severament una possible retroactivitat en la sentència sobre els valors bancaris que finalment no s’ha donat i ha propiciat un bon rebot. La resta de mercats europeus seguien el rastre del verd, guiada també pel FTSE MIB italià, amb forts vincles amb la banca espanyola. A l’altra banda de l’Atlàntic, destacar que les Midterms americanes van complir les expectatives que esperava el mercat i els seus principals selectius també obrien en verd.

Categories: General Tags: