Home > General > Les Midterms omplen les portades als EUA

Les Midterms omplen les portades als EUA

07/11/2018

Jornada intensa pel que fa a les decisions polítiques a Espanya i als EUA. Després que la jornada de dilluns acabés sense un posicionament clar pel que fa als pagaments dels impostos dels AJD de les hipoteques a Espanya, la tònica del dimarts ha estat la mateixa on ha predominat l’estancament de les decisions. Mentrestant, l’IBEX 35 s’ha mantingut estable als nivells d’ahir, expectant de noves decisions. A l’altra banda de l’Atlàntic els mercats americans obrien en verd degut a les bones presentacions de resultats d’alguns dels pesos pesants dels selectius, en una jornada destacada per les eleccions de Midterms, on es votarà per saber qui governarà al Senat i a la Cambra de representants.

Categories: General Tags: