Home > General > Comencem mes amb millors perspectives

Comencem mes amb millors perspectives

03/11/2018

Tanquem un dels mesos més negres pel que fa als mercats de valors. Negre perquè aquest mes d’octubre ha finalitzat amb pràcticament tots els índexs a nivell mundial en vermell. Qui pitjor ho ha fet han sigut els sectors més lligats al cicle econòmic, entre ells, indústria, energia, materials i consum discrecional. Si busquem un motiu en concret que expliqui aquesta correcció serà complicat, una recepta d’esdeveniments que junts han conduït a aquesta situació: des de la tensió geopolítica amb la guerra comercial Estats Units-la Xina, a les eleccions MidTerm, Brexit, Itàlia, Aràbia Saudita, passant per la normalització monetària.  Tot i això, comencem el mes de novembre amb bones perspectives i amb els mercats en verd!

Categories: General Tags: