Home > General > Els resultats empresarials marquen el compàs

Els resultats empresarials marquen el compàs

31/10/2018

Nova jornada vermella als mercats europeus, encara que amb petites pèrdues, acompanyades per l´obertura positiva als Estats Units. Recordem que ens trobem en plena temporada de presentació de resultats. Ahir vam començar el dia coneixent els resultats del BBVA, els quals no van ser rebuts amb gaires ànims per part dels inversors. Avui coneixerem els resultats del Santander, beneficiat aquestes últimes jornades pels resultats electorals al Brasil. D´altra banda, els Estats Units hem conegut els comptes de General Electric, els primers amb el seu nou CEO al capdavant, sorprenent amb una retallada del seu dividend i amb noves pèrdues les quals han llastrat al valor i l´han portat a nivells del 2009.

Categories: General Tags: