Home > General > Setmana vermella als mercats

Setmana vermella als mercats

27/10/2018

En plena temporada de presentació de resultats trimestrals, els profit warnings han fet presència amb contundència, amenaçant pràcticament la majoria de les places mundials. El sector tecnològic nord-americà veu com els guanys aconseguits durant aquest any 2018 desapareixen, amb les principals companyies anunciant resultats per sota dels previstos. Aquest moviment de mercat causa volatilitat i contagi a altres places. Dins del sector automobilístic, Valeo, companyia francesa,  ha anunciat una rebaixa en les seves previsions a conseqüència del fre de la seva activitat a la Xina. Cal dir que històricament el mes d’octubre és dels mesos amb pitjor comportament dels mercats. Esperem que el mes de novembre ens porti més alegries! Bon cap de setmana i bona fira!

Categories: General Tags: