Home > General > La incertesa política segueix sent protagonista

La incertesa política segueix sent protagonista

23/10/2018

Les presentacions, en general, de resultats de les empreses no estan sent ben digerides pels mercats on cotitzen. A hores d’ara, encara és aviat per treure conclusions, ja que moltes empreses encara els han de presentar. Les múltiples tensions geopolítiques estan prevalent per sobre dels resultats i estan  portant diversos selectius europeus a tocar mínims anuals, com són els casos de l’Eurostoxx50, l’IBEX35, el DAX, el CAC40 i el FTSE MIB. Pel que fa a les commodities, el barril de petroli Brent es torna a situar al voltant dels 80 dòlars, després d’haver arribat a màxims anuals de 86 dòlars per barril; d’altra banda, l’or ha començat a mostrar moviment i es situa a nivells d’1,220 dòlars. El tipus de canvi euro/dòlar segueix estable al voltant de l’1,15.

Categories: General Tags: