Home > General > Estabilitat aparent als mercats europeus

Estabilitat aparent als mercats europeus

20/10/2018

El creixement econòmic de la Xina es va desaccelerar en el tercer trimestre i va ser el més feble des de la crisi financera mundial, fet que ha propiciat davallades en la borsa asiàtica els últims dies. Les tensions comercials amb els EUA han estat notòries i han aconseguit minvar el creixement sostingut del PIB xinès que s’estava mostrant últimament. Yi Gang, el governador del Banc Central xinès, va afirmar que prendrien mesures per tal de millorar els finançaments a empreses i poder encoratjar l’economia per a continuar el creixement. Tornant als mercats europeus, comentar que l’EuroStoxx50 ha tancat la setmana pla en els 3.210 punts, mentre que l’IBEX35 s’apreciava un 0,03%, tancant en 8.892 punts.

Categories: General Tags: