Home > General > El Tribunal Suprem colpeja amb força la banca espanyola

El Tribunal Suprem colpeja amb força la banca espanyola

19/10/2018

El sector de banca espanyola ha vist com les seves valoracions borsàries rebien fortes correccions després que el Tribunal Suprem decidís que els impostos relatius sobre les transmissions patrimonials (ITP) i els dels actes jurídics documentats (ADJ) sobre les hipoteques hauran de ser pagats pels bancs i no pels propis clients que les contracten. De moment, és difícil poder quantificar quin serà l’impacte econòmic i dependrà molt de quina retroactivitat es tindrà en compte. L’IBEX 35 veia com la jornada acabava tenyida de vermell, amb 8.889 punts i una devaluació del -1.20%. Les negociacions del Brexit amb Theresa May i Jean Claude Juncker al capdavant segueixen encallades, després que no s’arribés a cap nou acord beneficiós per a les dues parts.

Categories: General Tags: