Home > General > Incertesa prèvia la reunió sobre el Brexit

Incertesa prèvia la reunió sobre el Brexit

18/10/2018

Jornada tenyida de vermell per als principals selectius europeus, que queden expectants de novetats sobre les negociacions del Brexit. L’IBEX35 per la seva part ha vist començar la jornada en positiu, però a mesura que avançava el dia tancava amb devaluacions del -0,85% perdent els 9.000 punts, tot destacant la important dava-llada de la companyia DIA, que ha perdut un 55% del seu valor en 3 dies. La incertesa en els mercats i la dada d’inventaris molt per sobre del que s’esperava, llastra el preu del petroli. El barril de Brent cau per sota dels 80 dòlars, mentre que el barril tipus West Texas, de referència als EUA, està a punt de perdre els 70 dòlars.

Categories: General Tags: