Home > General > Mercats expectants en època de presentació de resultats

Mercats expectants en època de presentació de resultats

17/10/2018

La jornada d’avui ha estat positiva per al selectiu espanyol IBEX-35, que comença l’època de presentació de resultats. La primera companyia ha estat Enagas, amb bones notícies per al mercat. Els índexs europeus es sumaven al rebot amb apreciacions superiors al +1,69 percentual. L’EuroStoxx50 tancava la sessió amb una revaloració de l’1,46% i 3257.34 punts. A l’altra banda de l’Atlàntic, els EUA obrien en verd, després de digerir la notícia del cap de setmana, on el president dels EUA, Donald Trump, va agrair al seu homòleg turc, Recep Tayyip Erdogan, l’ajuda per alliberar el missioner nord-americà Andrew Brunson, que va estar privat de llibertat a Turquia durant dos anys.

Categories: General Tags: