Home > General > Itàlia a l’epicentre de la Unió Europea

Itàlia a l’epicentre de la Unió Europea

29/09/2018

L’última jornada del mes de setembre va acabar en vermell per als mercats europeus. La notícia sobre les tensions entre Itàlia i la Unió Europea van marcar una tendència baixista que es va contagiar als mercats més importants europeus. La proposta del projecte de pressupostos sobre el dèficit fiscal per als pròxims 3 anys d’Itàlia no han anat en consonància amb les promeses de reducció de despesa que s’havia fet a la Unió Europea, fet que no ha agradat gens als mercats. L’EuroStoxx 50 ha tancat en 3.399 punts, una caiguda de l’1,47%. Per la seva part, l’IBEX35 minorava la seva valoració en un 1,45% i perdia els 9.400 punts. El FSTE MIB italià tancava amb pèrdues del 3,72% i es quedava en 20.711 punts.

Categories: General Tags: