Home > General > Mercats en zona verda

Mercats en zona verda

27/09/2018

Els mercats borsaris van estar bastant plans la jornada d’ahir. Els selectius europeus van aconseguir tancar en positiu, sense sobrepassar el 0,5% de beneficis, excepte el CAC-40 francès, que es revalorava un 0,61%. Pel que fa a l’IBEX-35, retornava al color verd amb apujades del 0,33% i finalitzava en 9.524 punts, ajudat principalment pel sector de les telecomunicacions i el sector de subministraments elèctrics. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans obrien en positiu però amb cautela, expectants a les declaracions sobre la possible pujada de tipus d’interès per part de Jerome Powell, president de la Reserva Federal. Els mercats asiàtics tornaven a tancar en positiu, destacant el Hang Seng amb una revaloració de l’1,15%, i el Nikkei, amb un 0,39%.

Categories: General Tags: