Home > General > Europa, amb l’ull posat a les declaracions de la FED

Europa, amb l’ull posat a les declaracions de la FED

26/09/2018

La jornada de dimarts va tornar a estar tenyida de vermell per a l’IBEX 35, que veia com perdia els 9500 punts i queia un -0,20%. La resta de selectius més importants del panorama europeu van tancar amb apujades, destacant que l’EuroStoxx 50 concloïa la jornada en 3419 punts i es revalorava un +0,27%. Europa segueix atenta a les declaracions que es realitzaran a la Reserva Federal, on els mercats descompten una possible pujada dels tipus d’interès americans del 0,25%. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien en positiu. Les declaracions de l’OPEP van desencadenar una nova pujada dels preus del barril Brent, que es situava per sobre dels 82 dòlars.

Categories: General Tags: