Home > General > La implantació dels aranzels de Trump posa els mercats en alerta

La implantació dels aranzels de Trump posa els mercats en alerta

25/09/2018

L’IBEX 35, amb un rendiment de -0,81%, acaba amb la ratxa alcista de 10 dies consecutius, no vista des de fa 9 anys. Tots els selectius més importants d’Europa han vist la jornada de di-lluns tenyida de vermell. El pessimisme s’ha instaurat en la borsa degut al primer dia d’implantació dels aranzels de Donald Trump i a l’anul·lació de dissabte de la nova convocatòria entre la Xina i els EUA. Les declaracions del president del BCE, Mario Draghi, han qualificat la inflació subjacent de l’eurozona de relativament vigorosa, fet que ha impulsat el tipus de canvi euro/dòlar momentàniament a 1,18. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans obrien també en vermell. Pel que fa al petroli, el barril Brent es situa per sobre dels 80 dòlars, fomentat pels endarreriments de la producció.

Categories: General Tags: