Home > General > Els índexs europeus es mantenen en verd

Els índexs europeus es mantenen en verd

22/09/2018

Nova jornada positiva per als índexs europeus. L’Eurostoxx50 segueix per desè dia consecutiu en verd, amb una revaloració de 0,81%, tancant en 3.430 punts. Pel que fa a l’IBEX 35, coincidint amb l’Eurostoxx 50, desè dia consecutiu amb apujades, avui molt lleugeres però que segueixen en línia amb la tendència generalitzada a Europa, tancant en 9.540 punts. Durant la tarda de divendres, Standard & Poor’s emetrà la seva revisió sobre la qualificació creditícia d’Espanya. A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius més importants dels mercats americans obrien en verd. Els mercats asiàtics seguien amb la tendència alcista, on el Nikkei tancava en +0,82% i el Hang Seng en guanys de l’1,73%. En el món de les divises, el canvi es va situar en 1,17 euros per dòlar.

Categories: General Tags: