Home > General > Els mercats no aixequen cap

Els mercats no aixequen cap

31/08/2018

Els mercats europeus cedien terreny i tancaven amb pèrdues en la penúltima jornada del mes d’agost. L’Ibex 35 liderava les caigudes a l’eurozona i perdia els 9.500 punts llastrat per les principals companyies de l’índex, que retrocedien entre un 1% i un 3%. A l’altra banda de l’Atlàntic els parquets americans obrien a la baixa però amb menys impacte que els europeus. El barril de Brent continuava amb el seu ral·li i s’apropava als 78 dòlars. En els mercats de les divises, l’euro frenava el seu creixement i el tipus de canvi cedia els 1,17 dòlars. A més, el pes argentí queia amb força per la inestabilitat política i econòmica d’Argentina, que demanava ajuda a l’FMI per poder fer front a les turbulències que afronta el país sud-americà.

Categories: General Tags: