Home > General > L’Ibex 35 es veu llastrat per les caigudes d’Inditex

L’Ibex 35 es veu llastrat per les caigudes d’Inditex

30/08/2018

Els nous màxims històrics dels mercats americans van marcar el ritme de la jornada d’ahir. La majoria de les borses europees cotitzaven a l’alça amb avanços que no superaven el mig punt percentual. No obstant això, a Espanya l’Ibex 35 retrocedia un 0,39% i mantenia els 9.500 punts, a causa de la forta davallada de l’empresa tèxtil Inditex (-5,66%) després que una important companyia de banca d’inversió li reduís el seu preu objectiu per sota del preu de mercat actual. Als EUA els mercats obrien amb guanys guiats pel Nasdaq, que creixia un 0,79%. El canvi es mantenia al nivell d’1,17 dòlars per euro al tancament dels mercats del vell continent.

Categories: General Tags: