Home > General > Últim dilluns d’agost

Últim dilluns d’agost

28/08/2018

Les paraules de Powell durant la conferència de banquers de Jackson Hole, anunciant que l’apujada de tipus continuaria amb el mateix ritme per tal d’augurar una bona recuperació econòmica americana, van provocar que els mercats d’arreu cotitzessin a l’alça. El primer índex a reaccionar va ser el Nikkei, que creixia un 0,88% i anunciava que els mercats europeus obririen amb força. Al final de la jornada europea els mercats americans i de l’Eurozona cotitzaven amb guanys que voltaven el punt percentual. Pel que fa al petroli, el barril de Brent tornava a situar-se sobre els 76 dòlars. Al mercat de divises, l’euro recuperava posicions i s’apropava a nivells d’1,17 dòlars al finalitzar la jornada.

Categories: General Tags: