Home > General > La FED marca el ritme dels mercats

La FED marca el ritme dels mercats

25/08/2018

Divendres es posava fi a una setmana d’apujades generalitzades a tots els mercats, tant europeus com americans. L’Ibex-35 repuntava un 1,93% aquesta setmana amb l’última empenta del divendres, que era del +0,35%. Als EUA, el president de la Fed, Jerome Powell, anunciava que no hi ha risc de “sobreescalfament” de l’economia nord-americana tot i l’augment de la inflació dels últims mesos i s’espera que continuï el creixement a un ritme fort. A més, Powell insistia que el ritme de les apujades dels tipus d’interès és l’adequat per la situació actual de l’economia tot i l’aplanament de la corba. El dòlar retrocedia per les declaracions de la reserva federal i el canvi es va situar a 1,16 euros per dòlar.

Categories: General Tags: