Home > General > ‘Nothing Changes’

‘Nothing Changes’

24/08/2018

La jornada d’ahir va estar marcada per la posada en marxa de la segona fornada d’aranzels americans del 25% a productes xinesos per valor de 16.000 milions d’euros. Per la seva part, el gegant asiàtic no es va quedar de braços plegats i contestava amb la mateixa moneda. Així doncs, la trobada entre les dues potències mundials per intentar rebaixar les tensions comercials no va tenir efecte i va concloure en una escalada del conflicte. A més, el BCE seguia els passos de la FED i també anunciava que la guerra comercial posava en perill el creixement de les economies de l’eurozona. Amb tot això, els mercats reaccionaven a la baixa de manera generalitzada amb pèrdues que no superaven el mig punt percentual.

Categories: General Tags: