Home > General > En espera de les negociacions comercials entre els EUA i la Xina

En espera de les negociacions comercials entre els EUA i la Xina

23/08/2018

La jornada d’ahir va ser un exemple clar del comportament dels mercats en època estival. El poc volum i la poca activitat geopolítica eren els grans protagonistes dels parquets europeus que restaven en espera de la reunió de la FED i a l’inici de les negociacions per la treva comercial entre els Estats Units i la Xina. Així doncs, a l’Eurozona els mercats tancaven en positiu però amb prudència, on els guanys no superaven en cap cas el mig punt percentual. A l’altre costat de l’atlàntic, els mercats obrien mixtos després que el seu President, Donald Trump, anunciés que no esperava gaires resultats de les negociacions amb la Xina. El Nasdaq era un altre cop l’índex al capdavant de les apujades americanes. Al mercat monetari l’euro sumava fortalesa davant del dòlar i el tipus de canvi es situava a 1,16 dòlars.

Categories: General Tags: