Home > General > Els mercats en verd en espera de la trobada entre els EUA i la Xina

Els mercats en verd en espera de la trobada entre els EUA i la Xina

21/08/2018

Jornada sense gaires referències econòmiques significatives que va concloure amb apujades generalitzades als mercats europeus. L’Ibex-35 iniciava la setmana registrant un creixement del 0,54% que li servia per retallar les caigudes de la setmana passada, mentre el Dax alemany s’apuntava un +0,99%. Les tensions entre els EUA i la Xina seguien en un to baix en espera de la trobada que es durà a terme al llarg d’aquesta setmana. A l’altre costat de l’Atlàntic, els parquets americans seguien el mateix camí que els del vell Continent i obrien amb guanys generalitzats. Per la seva banda, l’euro intentava aixecar el cap i recuperar terreny al dòlar. El canvi es va situar a 1,14 dòlars per euro al tancament dels mercats europeus.

Categories: General Tags: