Home > General > Mercats irregulars

Mercats irregulars

18/08/2018

Les tensions geopolítiques entre els Estats Units i la Xina sembla que s’hagin suavitzat després que les dues grans potències mundials acordessin tenir una trobada a Wa-shington durant la setmana vinent per mirar de trobar una solució al conflicte comercial. No obstant això, els analistes no es refien de la que serà la quarta trobada entre els dos països i els mercats reaccionaven a la baixa per acomiadar la setmana amb pèrdues. Així doncs, a Europa els mercats tancaven amb caigudes que no superaven el mig punt percentual. Als EUA els parquets obrien a la baixa però recuperaven el color verd abans que els mercats europeus finalitzessin la jornada. Per la seva banda, el canvi es recuperava i es va situar en 1,14 euros per dòlar.

Categories: General Tags: