Home > General > Els mercats aixequen el cap

Els mercats aixequen el cap

17/08/2018

Els mercats rebotaven i recuperaven part del perdut durant la jornada de dimecres, marcada principalment per l’habitual poc volum estival i la festivitat de la Mare de Déu d’Agost. Així doncs, a Europa els mercats tancaven cotitzant a l’alça, amb apujades que en cap cas eren superiors al punt percentual. No obstant això, a Itàlia l’escenari era diferent i al final de la jornada tancaven amb caigudes causades en gran part per Atlantia, la concessionària de l’autopista que va sofrir l’ensorrament a Gènova, queia un 22% per la notícia de la possible retirada de la concessió per part del govern italià. A l’altre costat de l’Atlàntic, els parquets americans obrien a l’alça, on el Dow Jones es situava al capdavant amb un creixement de l’1,27%.

Categories: General Tags: