Home > General > Trump fa ballar el mercat

Trump fa ballar el mercat

28/06/2018

Així com l’any passat ens estranyàvem per períodes prolongats de la baixíssima volatilitat, aquest any no està prenent el re-lleu. Actualment, el focus d’atenció està centrat en el president dels EUA. La guerra comercial manté alerta els inversors, que propicien sessions d’alts i baixos com la d’ahir. En la darrera sessió de cotització, tot i una obertura a la baixa, gràcies al discurs de Donald Trump que mostrava un to més relaxat en la limitació d’inversions de la Xina sobre el sector tecnològic nord-americà els selectius es capgiraven a l’alça i també ajudaven a l’obertura positiva de Wall Street. Pel que fa a la divisa europea, sense dades macroeconòmiques d’importància, l’euro rondava nivells d’1,16 contra el dòlar americà.

Categories: General Tags: