Home > General > Lleugers repunts

Lleugers repunts

27/06/2018

Tot i un mal inici de setmana, la darrera jornada de cotització servia perquè els mercats de renda variable europeus es tranquil·litzessin. Aprofitant la menor tensió davant la guerra comercial iniciada pel president dels EUA, Donald Trump, la major part dels selectius europeus mostraven rendiments tenyits de verd. Quant a la situació de la renda fixa perifèrica, la jornada d’ahir Espanya realitzava l’emissió de 7.000 milions d’euros en bons amb venciment a 10 anys. No obstant això, la demanda sobre l’emissió era molt superior ja que sobrepassava els 24.000 milions d’euros. En l’àmbit corporatiu i posant el punt de mira a l’altra banda de l’Atlàntic, General Electric anunciava la segregació de la seva filial de salut així com la desinversió en Baker Hughes.

Categories: General Tags: