Home > General > El torn dels cotxes europeus

El torn dels cotxes europeus

26/06/2018

Ni la Xina ni l’acer, ara sembla que el president dels Estats Units té dins de les seves oracions imposar un aranzel a la importació dels cotxes europeus. Això és el que va suggerir divendres passat a través d’un tweet que va costar al selectiu europeu una caiguda de mig punt. Per si no fos poc, Daimler va rebaixar les seves estimacions de beneficis argumentant que la Xina té previst imposar aranzels als cotxes importats dels Estats Units (alguns dels cotxes de Daimler venuts a la Xina es fabriquen als EUA). Un altre tema de la setmana passada va ser el petroli, que es va revaloritzar un 3% després que des de l’OPEC es decidís elevar la producció. Per últim, a Turquia, el president Erdogan torna va tornar a guanyar les eleccions en la primera ronda, amb un 53%.

Categories: General Tags: