Home > General > Recuperem la tranquil·litat

Recuperem la tranquil·litat

21/06/2018

Durant la jornada d’ahir, el bon tancament a primera hora en les borses asiàtiques permetia una obertura tranquil·la i lleugerament positiva dels parquets europeus. Després de tres jornades consecutives amb descensos generalitzats, la darrera sessió donava una mica de repòs als inversors. Com a fet destacat, al fòrum de banquers centrals de Sintra, el president de la Reserva Federal dels EUA treia pit del moment econòmic que travessa l’economia nord-americana. Jerome Powell remarcava que davant un atur baix i les dades d’inflació prop de l’objectiu marcat era suficient per justificar noves pujades de tipus. Pel que fa a avui, estarem atents a la reunió del Banc Central d’Anglaterra i la confiança del consumidor a la zona euro el mes de juliol.

Categories: General Tags: