Home > General > Més guerra comercial

Més guerra comercial

20/06/2018

Dimarts passat vam estar molt contents perquè al final Trump es reunia amb Kim Jong-un i aquest últim es va comprometre a desnuclearitzar el seu país (encara que no és la primera vegada que Corea del Nord fa aquesta promesa). No obstant això, l’alegria per la rebaixa del risc polític durava poc, ja que divendres el govern americà publicava la llista de productes xinesos per valor de 50 bilions de dòlars (centrada en la             protecció de la propietat intel·lectual), als que aplicarà un major aranzel. La reacció de Beijing no es feia esperar: aranzels per valor de 50 bilions de dòlars, impostos           sobre vehicles i productes agrícoles. Les noves tarifes s’aplicaran a partir del pròxim 6 de juliol, el que entenem com a data límit per a noves negociacions.

Categories: General Tags: