Home > General > Mal inici de setmana

Mal inici de setmana

19/06/2018

En l’inici de setmana el color predominant del mercat era el vermell. Tant a Europa com a Wall Street, els selectius de renda variable mostraven rendiments a la baixa. Dos van ser els clars catalitzadors que empenyien a baix els índexs de referència. Per una banda, la guerra comercial entre els Estats Units d’Amèrica i la Xina es mantenia més viva que mai. Després de l’anunci de divendres, on l’administració de Donald Trump anunciava noves mesures sobre els productes xinesos, el país asiàtic també responia introduint aranzels del 25% sobre 659 productes estatunidencs. Per altra banda, la incertesa política iniciada al país alemany posava en dubte la continuïtat de la gran coalició. A més, la detenció del president d’Audi per l’escàndol de les emissions tampoc animava els inversors.

Categories: General Tags: