Home > General > Draghi dona noves pistes

Draghi dona noves pistes

15/06/2018

Tant la Fed com el BCE van ser els grans protagonistes de la darrera sessió. D’una banda, la Reserva Federal, de la mà de Powell, apujava els tipus d’interès en 25 punts bàsics, tal com esperava el consens d’analistes. De l’altra, el president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, presentava el nou full de ruta. Segons les seves paraules, els tipus d’interès oficials a Europa haurien de mantenir-se fins a l’estiu de 2019 així com el famós QE (Quantitative Easing) s’aturaria a final d’aquest any. Davant aquest moviment, l’euro reaccionava a la baixa i se situava a nivells d’1,164 contra el dòlar americà. Pel que fa als mercats de renda variable, tot i l’obertura tímida d’inici del dia, remuntaven a l’alça per acabar tancant positius.

Categories: General Tags: