Home > General > Tranquil·litat al mercat

Tranquil·litat al mercat

14/06/2018

Els bancs centrals prenen el protagonisme en les dues jornades (ahir i avui) en què tant la Fed dels Estats Units com el BCE decideixen la possibilitat de fer modificacions en la política monetària actual. No obstant això, en espera d’aquests esdeveniments, un dels principals valors espanyols, el gegant tèxtil Inditex, presentava resultats trimestrals. El benefici del primer trimestre millorava un 2% respecte al mateix període de l’any passat. La reacció als 668 milions d’euros de benefici net era força dolenta a primera hora, en què el valor perdia més d’un 2% en l’obertura. En una segona llegida dels resultats, el mercat aixecava la companyia, que tancava amb rendiments de prop del 3%. Pel que fa als mercats de referència europeus, també tancaven lleugerament en positiu mentre que l’obertura de Wall Street es mantenia plana.

Categories: General Tags: