Home > General > ‘Next step’: bancs centrals

‘Next step’: bancs centrals

13/06/2018

Ahir vèiem com tenia lloc la primera cimera entre els EUA i Corea del Nord en més de setanta anys. Donald Trump va informar la premsa que la reunió amb Kim Jong-un havia anat “millor de l’esperat”. Aquesta situació diferia força de la viscuda a la cimera del G-7, en què Trump va provocar una forta incertesa sobre les aplicacions de nous aranzels a les importacions. En aquest context, els mercats europeus obrien la jornada tímidament per acabar tancant en to mixt. No obstant això, tant el selectiu italià com l’espanyol mostraven rendiments en verd. No oblidem que durant la jornada d’avui tindrem el comunicat de la Reserva Federal en què hauria d’anunciar-se una pujada de 25 punts bàsics en els tipus d’interès oficial. A més, en espera del BCE demà, la moneda comunitària cotitzava en 1,179 euros per dòlar americà.

Categories: General Tags: