Home > General > Cimera del G-7

Cimera del G-7

12/06/2018

La setmana passada vam viure una de les cimeres més tenses en la història del G-7 (el grup dels set països més industrialitzats del món). Després de criticar el primer ministre canadenc, Justin Trudeau, i Emmanuel Macron reclamar la tornada de Rússia al G-7 i arribar tard a la cimera, Donald Trump finalment retirava el seu suport al comunicat final del grup i abandonava la cimera abans d’acabar-se. La guerra comercial ha tornat a les portades. Ara els aranzels a l’acer i l’alumini són un fet, el nou gran tema pot ser el sector automòbil. Aquesta setmana hauríem de veure o un acord o una llista final de productes xinesos gravats. A més, avui el president dels EUA es reuneix amb Kim Jong Un a Singapur. Pel que fa a Itàlia, tenim govern i en principi no vol sortir de l’euro. Observem una clara recuperació en la prima del país així com en la renda variable.

Categories: General Tags: