Home > General > Conte fa trontollar el mercat

Conte fa trontollar el mercat

06/06/2018

En una jornada de més a menys, la darrera sessió de cotització deixava els selectius europeus en to vermell. El discurs inaugural del primer ministre italià era un dels catalitzadors que feia canviar els rumbs dels mercats. L’únic índex de referència que es salvava de les caigudes era el DAX alemany. De la mateixa manera, Wall Street obria amb to vermell a excepció del Nasdaq, que aguantava lleugerament per sobre del 0%. Dels darrers esdeveniments polítics en destacàvem la dimissió de l’ex-president espanyol. Segons el mateix Mariano Rajoy, “és el millor per al PP, per a ell i per a Espanya”. Pel que fa a la jornada d’avui, estarem atents a la publicació de la balança comercial dels EUA a l’abril, l’IPC de Suïssa al maig i dels preus de la producció industrial a l’eurozona.

Categories: General Tags: