Home > General > Resum setmanal

Resum setmanal

05/06/2018

La sèrie italiana va deixar de ser una comèdia (cada dia un nou candidat per ser president del govern) i es va convertir en un drama. El punt culminant va ser l’ampliació de la prima fins als 320 bps dimarts passat. Per veure un moviment d’aquesta magnitud ens hauríem de remuntar al 2012, quan es preveia el col·lapse de l’eurozona. A final, els líders de la Lliga i del M5E van aconseguir un acord amb el president Mattarella, cosa que ha rebaixat la tensió. Espanya també sortia perjudicada de la incertesa política, amb la prima ampliant fins als 150 bps i l’Ibex trencant els 9.500 punts. Tot i aquest context, a nivell macroeconòmic, la inflació a Europa sorprenia a l’alça. Per altra banda, als EUA es publicaven molt bones dades del mercat laboral, i l’ISM superava el consens (58,7).

Categories: General Tags: