Home > General > Pendents de la moció de censura espanyola

Pendents de la moció de censura espanyola

01/06/2018

Així com dimecres semblava que la calma tornava a presenciar-se en els mercats de renda variable, la jornada d’ahir desmentia aquest fet. És clar que la incertesa política segueix sent un dels principals desestabilitzadors dels selectius europeus. No obstant això, tampoc ajudava la insistència del president dels EUA, Donald Trump, que anunciava la suspensió de l’exempció d’aranzels a la importació d’acer i alumini provinent de la Unió Europea, Canadà i Mèxic. Segons el secretari de Comerç, les noves taxes seran del 25% sobre l’acer i del 10% sobre l’alumini. En aquest context, els principals índexs de referència nord-americans obrien amb retallades, fet que refermava la caiguda de les places europees al tancament.

Categories: General Tags: