Home > General > Jornada tranquil·la al mercat

Jornada tranquil·la al mercat

18/05/2018

La darrera sessió de cotització tancava amb uns mercats europeus registrant rendiments positius. Novament vèiem com les pressions polítiques seguien afectant l’índex de referència italià. En renda variable, tot i un tancament a l’alça, el FTSE MIB es quedava lleugerament enrere. En renda fixa, la prima de risc del país també seguia ampliant el diferencial. El que no afluixava seguia sent el Brent. El cru seguia marcant màxims dels darrers anys. Per altra banda, a falta de catalitzadors importants per al mercat, la divisa europea igual que la lliura esterlina seguien ancorades en els mínims de l’any davant el dòlar nord-americà. La lliura fregava els 1,35 dòlars mentre que l’euro se situava en 1,18 dòlars. En l’àmbit macroeconòmic, avui serà el torn de la balança comercial de l’eurozona del mes de març.

Categories: General Tags: