Home > General > Europa retalla diferències

Europa retalla diferències

05/05/2018

Per finalitzar la setmana, gran part dels analistes tenien una nova cita amb les dades d’atur als Estats Units d’Amèrica. La jornada d’ahir era el torn de les dades de l’abril. Els EUA creaven 164.000 llocs nous, lleugerament per sota de l’esperat pel consens. No obstant això, el mercat laboral seguia mostrant un bon dinamisme i ja se situa a nivells de l’any 2000 (amb un 3,9% d’atur). Per altra banda, aquesta setmana hem vist com la Reserva Federal mantenia sense canvis els tipus d’interès oficials, incrementant les probabilitats d’una nova pujada per al proper mes. Pel que fa als mercats de renda variable, destaquem com les darreres setmanes veiem un millor comportament dels índexs de referència europeus respecte dels nord-americans. En rendiment acumulat, aquesta setmana registrem comportaments positius a la major part de selectius europeus mentre que l’S&P i el Dow Jones es queden lleugerament en negatiu (a tancament europeu). Bon cap de setmana a tots!

Categories: General Tags: