Home > General > Resum de l’abril

Resum de l’abril

03/05/2018

Un cop acabat el mes podem dir que la renda variable global va rebotar durant l’abril, principalment amb el suport dels mercats dels països desenvolupats, davant el lleuger descens de l’índex emergent. Tant els principals índexs dels EUA com els europeus finalitzaven el mes en verd. Cal destacar el notable millor comportament de l’Eurostoxx davant l’S&P-500. Per sectors, destacava el repunt d’energia, recolzat en l’increment de preus del cru, així com el consum discrecional i les tecnologies de la informació. Durant el mes passat també notàvem certs canvis en el clima geopolític. Per exemple, es produïa certa relaxació en la situació entre els EUA i la Xina. També hem vist una menor tensió amb Corea del Nord, que finalitzava en un principi d’acords en un conflicte de més de seixanta anys.

Categories: General Tags: