Home > General > L’euro marca el camí als mercats

L’euro marca el camí als mercats

28/04/2018

La darrera sessió de cotització setmanal mantenia els mercats europeus sense grans canvis. Excloent el FTSE MIB italià, els selectius més rellevants de la zona euro es situaven amb rendiments positius tot i que no superaven el +1%. De la mateixa manera, a l’altra banda de l’Atlàntic, Wall Street presentava rendiments més aviat plans. D’alguna manera, els recents moviments de les monedes d’ambdues zones geogràfiques tenia la seva importància en la cotització dels mercats. L’euro, amb la darrera reunió del BCE a l’esquena, on Mario Draghi seguia amb un discurs amb regust dovish cedia terreny a la moneda nord- americana i fixava nivells pròxims al 1,21 euros cada dòlar. Per altra banda, també destaquem el bon comportament del cru (brent), marcant màxims des de finals del 2014. Bon pont a tots!

Categories: General Tags: