Home > General > Sense canvis

Sense canvis

27/04/2018

Tal com s’esperava de la compareixença de Mario Draghi en la reunió del BCE, del discurs emprat no va destacar cap canvi. El president del Banc Central Europeu va reconèixer moderació en els indicadors d’activitat tot i que va remarcar un creixement sòlid de la zona euro. A més, Draghi va repetir: “Prudència, paciència i persistència.” En aquest context, els índexs de referència europeus van mostrar rendiments lleugerament positius. D’alguna manera, la depreciació de la moneda comunitària va cedir terreny als selectius i va marcar nivells d’1,211 davant el dòlar americà. De la mateixa manera, enmig de la presentació de resultats corporatius, Wall Street també va remuntar el vol mostrant comportaments verds a tancament europeu. Companyies tecnològiques com Twitter o Facebook van marcar repunts superiors al 4% i 8%, respectivament.

Categories: General Tags: