Home > General > Una jornada sense tendència clara

Una jornada sense tendència clara

20/04/2018

En la sessió d’ahir els principals mercats no registraven cap tendència clara, alguns en positiu i altres en negatiu. Si solament miraven l’evolució diària dels principals índexs res saltava a la vista, inclús l’eurodòlar es mantenia quiet, a nivells de 1.236. De situacions com aquestes –si em puc permetre l’expressió– en diem mercats “avorrits”. Però aquesta observació solament la podem fer a priori, ja que si rasquem una mica i comencem a mirar el detall observem que el petroli (Brent) segueix pujant per sobre dels 70 euros per barril. Els principals beneficiats són empreses com ara Técnicas Reunidas o altres petrolieres, i els valors més perjudicats, companyies aèries com són IAG (Iberia). Cal destacar també pujades en les matèries primeres en general, fet que revifa els temors sobre la inflació i en aquest sentit el tresor americà a deu anys se situa amb un rendiment superior al 2,9%. Pel que fa al terreny de les presentacions de resultats, Phillip Morris i Procter & Gamble van decebre. Finalment, destacar que les peticions d’atur als Estats Units van ser superiors al que s’esperava.

Categories: General Tags: